De filters worden toegepast...

Industriële magneetsystemen

Goudsmit Magnetic Systems ontwerpt en vervaardigt kwalitatief hoogwaardige magneetsystemen die bestemd zijn voor metaalscheiding, recycling, metaalhandling, transport, heffen, fixeren en demagnetiseren in diverse industrietakken.
Intensief contact tussen bedrijf, OEM’er en eindgebruiker, in combinatie met jarenlange kennis en moderne engineering, resulteert in functionele maatwerkoplossingen. Gedurende dit hele proces staat functionele kwaliteit van ontwerp tot levering centraal.

Magnetisch filteren

Magnetisch filteren

IJzervervuiling verwijderen

Als u een manier zoekt om metaaldeeltjes te verwijderen, dan zijn industriële magneetscheiders van Goudsmit Magnetic Systems de perfecte oplossing.
Recycling & sorting

Recycling & sorting

Metalen magnetisch scheiden

Sorteren van productstromen, om metalen van elkaar of van andere materialen te scheiden. Voor het zuiveren van grondstoffen of terugwinnen van waardevolle metalen uit productstromen.
Magnetic handling

Magnetic handling

Handling / transport (conveying)

Magneten voor handling dienen voor het transporteren, overnemen, fixeren en heffen van (ferro-) magnetische producten.
Demagnetiseren

Demagnetiseren

Ongewenst magnetisme verwijderen

Wanneer magnetisme in uw product de eindkwaliteit of de productie beïnvloedt, kunt u dit probleem verhelpen door het inzetten van demagnetiseerapparatuur.

Industriële magneettoepassingen

 
Magnetisch filter voor chocolade

Metaaldelen in chocoladerepen leiden tot een recall actie.

Het plaatsen van magneten voorkomt dit soort dure acties. Dit is de reden dat tegenwoordig alle voedingsmiddelen éérst een magneet passeren voordat ze verwerkt of verpakt worden. Hier vindt u meer informatie over magneten voor voedingsmiddelen.

 
Eddy Current Non-ferro scheider voor recycling

Prijs van Non-ferrometaal gestegen.

Voor u maakt het uiteraard een groot verschil of u een recovery heeft van 88,8% of van 98,8%. Een betere opbrengst = meer inkomsten. Goudsmit heeft een uitgebreid testcentrum waarmee we voor u het systeem met de hoogste scheidingsgraad kunnen bepalen. Lees hier meer over het terugwinnen van metalen.

 
Magneetgrijper voor handling in robot

Automatisering verhoogt productiesnelheid.

Wie streeft daar niet naar? Handling-magneten zijn eenvoudig, betrouwbaar, en kunnen productietijden in bijvoorbeeld de automobielindustrie aanzienlijk verkorten. Hier vindt u meer informatie over magneten voor handling.

 
Demagnetiseren op locatie

Magnetisme in oliepijpleiding.

"Aanleg oliepijpleiding in India loopt vertraging op door magnetisme." Magnetisch staal is nauwelijks te lassen en trekt daarnaast vuil aan waardoor bijvoorbeeld coatings niet hechten. Een demagnetiseertunnel is het ultieme middel om uw leidingen te demagnetiseren en daarmee ongewenst magnetisme te neutraliseren. Lees hier alles over demagnetiseren.