De filters worden toegepast...

Metaal - Metaaldelen

Voor het oppakken van stalen assen of voorwerpen heeft Goudsmit handling-magneten ontwikkeld die naar keuze handmatig of via een pneumatische besturing aan- of uitgeschakeld kunnen worden. Magneten vinden ook hun toepassing in het fixeren van werkstukken, zodat deze bewerkt kunnen worden. Door het inzetten van magneten is het proces geheel te automatiseren; dit verlaagt de productietijd aanzienlijk. Dat betekent een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. Het inzetten van spanentransporteurs zorgt voor het snel en storingsvrij afvoeren van staalafval.

Door het gebruik van magneten kan er restmagnetisme achterblijven in het werkstuk, wat ijzerstof aantrekt. Dit trekt ijzerstof aan, wat problemen kan veroorzaken bij het aanbrengen van een coating. Hiervoor heeft Goudsmit demagnetiseerapparatuur ontwikkeld. Deze demagnetiseerapparatuur kan ook nodig zijn wanneer het lassen van producten moeilijk is als gevolg van een magnetisch veld. Omdat dit ook grote werkstukken kunnen zijn zoals oliepijpleidingen, heeft Goudsmit een mobiele installatie vervaardigd die onze servicemonteurs op locatie kunnen bedienen.

handlingmagneet voor stalen voorwerpen  Transporteur voor staalafval

Producten

Magneetbezems

Magneetbezems 'vegen' ijzerdelen op van schone of ruwe vloeren of zandvlaktes; kortom op plekken waar ijzer niet of heel moeilijk bij elkaar te vegen is of niet zichtbaar is, zoals in zand.

Meer informatie

Magswitch handling-magneten

Magswitch handling-magneten zijn geschikt voor het oppakken van zowel vlakke als oneffen ferromagnetische delen.

Meer informatie

Elektromagnetische staafmagneten

Elektromagnetische staafmagneten zijn geschikt voor het oppakken, vasthouden en lossen van kleine ferromagnetische voorwerpen zoals stalen platen, buizen, profielen en schrootdelen.

Meer informatie

Handgeschakelde permanente hefmagneten voor vlak en rond

Geschikt voor: heffen van vlakke of ronde ferromagnetische voorwerpen. Toepassing: hijsen van stalen lasten, machinedelen of werkstukken op plaatsen zonder stroom.

Meer informatie

Elektrisch geschakelde permanente hefmagneten voor vlak en rond

Deze hefmagneten zijn geschikt voor het heffen van vlakke of ronde ferromagnetische voorwerpen. Toepassing: hijsen van stalen voorwerpen.

Meer informatie

Richtmagneten

Richtmagneten zijn geschikt voor het richten van langwerpige ferromagnetische voorwerpen, waardoor ze compact verpakt kunnen worden. Zoals spijkers, schroeven, en draden.

Meer informatie

Schakelbare lasmagneten

De schakelbare lasmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn ideaal om snel tijdelijk stalen werkstukken op elke gewenste positie te positioneren (fixeren).

Meer informatie

Gesloten magneettransporteurs type Swan neck

Voor het transporteren van ferromagnetische delen zoals ponsafval, spijkers, bouten, gerecycleerde materialen of boorafval in metaal- en staalfabrieken en plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Gesloten magneettransporteurs type Big neck

Voor het transporteren van lange ferromagnetische delen zoals lange spijkers, ontbramings- en persresten in metaal- en staalfabrieken en in de (staal)plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Vlakke gesloten magneettransporteurs

Voor het transporteren van ferromagnetische delen zoals ponsafval, chips, spijkers, bouten, gerecycleerde materialen of boorafval in metaal- en staalfabrieken en plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Gesloten mini-magneettransporteurs

Voor het transporteren van kleine ferromagnetische delen zoals ponsafval en geponste producten in metaal- en staalfabrieken en in de (staal)plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Magneetrollen voor buizen

Deze magneettransporteurs zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren van stalen buizen.

Meer informatie

Magnetische opvoerbanden

Magnetische opvoerbanden zorgen voor het steil omhoog transporteren van ferromagnetische metaaldelen, zoals spijkers, schroeven of andere lange stalen delen, in de verpakkingsindustrie.

Meer informatie

Demagnetiseertafels

Demagnetiseertafels worden toegepast voor het verwijderen van magnetisme uit metalen platte of eenzijdig magnetische producten.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met rechthoekige doorlaat

Bestemd voor lange, dunwandige producten en materialen met een onregelmatig oppervlak. Eventueel in combinatie met transportband of rollenbaan voor producten verpakt in dozen of op pallets.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met ronde doorlaat

Geschikt voor montage in een pijpsysteem, en voor het demagnetiseren van ronde voorwerpen. Ook voor schakels van duwbanden of kogels van kogellagers.

Meer informatie

Laagfrequente demagnetiseertunnels

Laagfrequente demagnetiseertunnels hebben een groot doordringend vermogen en zijn hierdoor geschikt voor dikwandige of massieve voorwerpen; ook voor hardstalen of verpakte producten.

Meer informatie

Demagnetiseren - Service op locatie

Wij verwijderen ook ongewenst magnetisme als service. U kunt uw product opsturen, of onze specialist komt naar u toe om uw probleem te verhelpen.

Meer informatie

Demagnetiseerstaven

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en machinedelen op moeilijk bereikbare plaatsen. Bijvoorbeeld in werkplaatsen, gereedschapmakerijen, machinebouw en voor horlogereparaties.

Meer informatie

Handdemagnetiseer-units met ronde doorlaat

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en kleine materialen. Bijvoorbeeld boren en beitels, gereedschappen en kleine onderdelen.

Meer informatie

Magswitch draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneet

Deze draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneten zijn geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde stalen voorwerpen. In- en uit te schakelen d.m.v. een drukknop op de magneet.

Meer informatie

Magswitch handlifter

De Magswitch handlifter is geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde ferromagnetische voorwerpen en kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de knop.

Meer informatie

Extenda-Lift - Valve box lifter

Deze lifter is geschikt voor het optillen van vlakke ferromagnetische voorwerpen zonder te bukken. Kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de hendel.

Meer informatie

Mobiele demagnetiseerunit

De compacte, mobiele demagnetiseerunit is flexibel en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, of wanneer u niet dagelijks hoeft te demagnetiseren.

Meer informatie