De filters worden toegepast...

Metaal - Blik / conserven

Voor het maken van conserven- & blikverpakkingen of het vullen hiervan is een magnetische transportband onmisbaar. Palletiseermagneten houden blikken of aerosols op hun plaats of transporteren deze verticaal omhoog wanneer dit in het productieproces noodzakelijk is. Ook in verpakkingslijnen  worden palletiseermagneten ingezet om de conserven of glazen potten met stalen deksel te palletiseren en te verpakken.

magneten voor bliktransport

Producten

Elektromagnetische staafmagneten

Elektromagnetische staafmagneten zijn geschikt voor het oppakken, vasthouden en lossen van kleine ferromagnetische voorwerpen zoals stalen platen, buizen, profielen en schrootdelen.

Meer informatie

Palletiseermagneten met stalen huis

De palletiseermagneten met een stalen huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een portaalkraan. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Lichtgewicht palletiseermagneten met aluminium huis

De lichtgewicht palletiseermagneten met een aluminium huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een robotarm. Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Magneetrails

Magneetrails voor rechtdoorgaande productstromen of stromen met zijdelingse in- of uitvoer. Voor aansluiting op een magneetrol, magneetboog, magneetbocht of op een andere magneetrail.

Meer informatie

Magneetrollen

Magneetrollen worden gebruikt voor rechtdoorgaande productstroom met constante magneetsterkte onder variabele hoek met scherpe radius. Montage tussen andere (afgeschuinde) magneetrails in.

Meer informatie

Magneetbogen

Magneetbogen worden gebruikt voor rechtdoorgaande productstroom met constante magneetsterkte. Montage tussen andere magneetrails in, als alternatief voor magneetrol.

Meer informatie

Magneetbochten

Worden gebruikt voor afbuigende productstroom. Magneetbochten worden meestal gecombineerd met een aangedreven schijf en gekruiste transportbanden.

Meer informatie

Magnetische dekselstapelrollen

Voor het op- en afstapelen van deksels, ringen en schijven. Bijvoorbeeld het aanvoeren naar vul/sluitmachines in de conservenindustrie of het opstapelen van ringen in een productielijn.

Meer informatie