De filters worden toegepast...

Metaal - Plaatwerk

Voor het ‘handlen’ van plaatstaal heeft Goudsmit allerlei magneetsystemen ontwikkeld. Voor het snel en eenvoudig oppakken en verplaatsen van plaatstaal zijn magneetgrijpers geschikt, eventueel in combinatie met vacuüm magneetgrijpers. Timing belt magneten zorgen voor het snel en accuraat vervoeren van staalplaten naar / in een pers.

Het oppakken en ‘handlen’ van staalplaten is erg lastig wanneer ze aan elkaar kleven vanwege een oliefilm. Hiervoor zijn magnetische platenscheiders ontwikkeld; deze zorgen voor het spreiden van gestapelde staalplaten waardoor deze gemakkelijk één voor één opgepakt kunnen worden.

magnetische platenscheider  magneetgrijpers

Producten

Magneetgrijpers

Magneetgrijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld gestampte en geperforeerde staalplaten).

Meer informatie

MagVacu® Combi Grijpers

MagVacu Combi grijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke, zowel ferromagnetische als niet-ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld RVS of aluminium platen).

Meer informatie

Elektromagnetische staafmagneten

Elektromagnetische staafmagneten zijn geschikt voor het oppakken, vasthouden en lossen van kleine ferromagnetische voorwerpen zoals stalen platen, buizen, profielen en schrootdelen.

Meer informatie

Elektro-kleefmagneten

De ronde elektro kleefmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor het vasthouden van ferromagnetische voorwerpen.

Meer informatie

Handgeschakelde permanente hefmagneten voor vlak en rond

Geschikt voor: heffen van vlakke of ronde ferromagnetische voorwerpen. Toepassing: hijsen van stalen lasten, machinedelen of werkstukken op plaatsen zonder stroom.

Meer informatie

Platenscheiders ferriet

Deze platenscheiders met ferriet magneetsysteem van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor de meest voorkomende toepassingen.

Meer informatie

Platenscheiders neodymium (Neoflux®)

Deze platenscheiders met extra sterk Neoflux® (neodymium) magneetsysteem hebben een compact ontwerp en zijn geschikt voor het scheiden van geoliede, kleverige of geperforeerde platen.

Meer informatie

Schakelbare platenscheiders

Platenscheiders met neodymium magneetsysteem, pneumatisch aan-/uitschakelbaar. Geschikt voor geautomatiseerde processen. Een stapel platen is zo gemakkelijk aan te vullen of te verwisselen.

Meer informatie

Platenscheiders voor speciale toepassingen

Voor platen met speciale vorm en voor specifieke applicaties heeft Goudsmit passende oplossingen bedacht, wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van platenscheiders.

Meer informatie

Schakelbare lasmagneten

De schakelbare lasmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn ideaal om snel tijdelijk stalen werkstukken op elke gewenste positie te positioneren (fixeren).

Meer informatie

Magneetrollen voor platen

Deze magneetrollen worden gebruikt voor het transporteren van ferromagnetische platen van en naar bewerkingsmachines. Ze behouden hun kracht levenslang en zijn eenvoudig te monteren.

Meer informatie

Timing belt magneettransporteurs

Timing belt magneettransporteurs kunnen stalen platen (tot 5 mm dik) met hoge versnellingen of vertragingen van en naar bewerkingsmachines transporteren. Met permanente of elektromagneten.

Meer informatie

Magswitch draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneet

Deze draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneten zijn geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde stalen voorwerpen. In- en uit te schakelen d.m.v. een drukknop op de magneet.

Meer informatie

Magswitch handlifter

De Magswitch handlifter is geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde ferromagnetische voorwerpen en kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de knop.

Meer informatie

Extenda-Lift - Valve box lifter

Deze lifter is geschikt voor het optillen van vlakke ferromagnetische voorwerpen zonder te bukken. Kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de hendel.

Meer informatie