De filters worden toegepast...

Automotive (handling)

(Robot)handling van staal & onderdelen

Het magnetisch handlen van plaatstaal wordt veelvuldig toegepast tijdens productieprocessen in de automotive-industrie:

  • Magnetische platenscheiders voor het scheiden van gestapelde staalplaten.
  • Snel en exact plaatsen van plaatstaal in bewerkingsmachines met behulp van timing belt magneettransporteurs.
  • Handling-magneten voor het automatisch hanteren van staalplaten of geperforeerde producten tot ca. 6 mm; ook aluminium en roestvast stalen platen en producten zijn hierbij geen enkel probleem.
    Onze magneetgrijpers worden veel gebruikt in geautomatiseerde processen op lasersnijmachines, gerobotiseerde afkantpersen en pers-transfersystemen in de automobiel- en plaatverwerkende industrie.

Goudsmit levert tevens permanente magneten (ISO/TS 16949 & AS9100d gecertificeerd) voor de automotive industrie.

Automotive mageetgrijper autodak

Producten

Magneetgrijpers

Magneetgrijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld gestampte en geperforeerde staalplaten).

Meer informatie

MagVacu® Combi Grijpers

MagVacu Combi grijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke, zowel ferromagnetische als niet-ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld RVS of aluminium platen).

Meer informatie

Magswitch handling-magneten

Magswitch handling-magneten zijn geschikt voor het oppakken van zowel vlakke als oneffen ferromagnetische delen.

Meer informatie

Elektromagnetische staafmagneten

Elektromagnetische staafmagneten zijn geschikt voor het oppakken, vasthouden en lossen van kleine ferromagnetische voorwerpen zoals stalen platen, buizen, profielen en schrootdelen.

Meer informatie

Elektro-kleefmagneten

De ronde elektro kleefmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor het vasthouden van ferromagnetische voorwerpen.

Meer informatie

Handgeschakelde permanente hefmagneten voor vlak en rond

Geschikt voor: heffen van vlakke of ronde ferromagnetische voorwerpen. Toepassing: hijsen van stalen lasten, machinedelen of werkstukken op plaatsen zonder stroom.

Meer informatie

Elektrisch geschakelde permanente hefmagneten voor vlak en rond

Deze hefmagneten zijn geschikt voor het heffen van vlakke of ronde ferromagnetische voorwerpen. Toepassing: hijsen van stalen voorwerpen.

Meer informatie

Platenscheiders ferriet

Deze platenscheiders met ferriet magneetsysteem van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor de meest voorkomende toepassingen.

Meer informatie

Platenscheiders neodymium (Neoflux®)

Deze platenscheiders met extra sterk Neoflux® (neodymium) magneetsysteem hebben een compact ontwerp en zijn geschikt voor het scheiden van geoliede, kleverige of geperforeerde platen.

Meer informatie

Schakelbare platenscheiders

Platenscheiders met neodymium magneetsysteem, pneumatisch aan-/uitschakelbaar. Geschikt voor geautomatiseerde processen. Een stapel platen is zo gemakkelijk aan te vullen of te verwisselen.

Meer informatie

Platenscheiders voor speciale toepassingen

Voor platen met speciale vorm en voor specifieke applicaties heeft Goudsmit passende oplossingen bedacht, wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van platenscheiders.

Meer informatie

Schakelbare lasmagneten

De schakelbare lasmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn ideaal om snel tijdelijk stalen werkstukken op elke gewenste positie te positioneren (fixeren).

Meer informatie

Gesloten magneettransporteurs type Swan neck

Voor het transporteren van ferromagnetische delen zoals ponsafval, spijkers, bouten, gerecycleerde materialen of boorafval in metaal- en staalfabrieken en plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Gesloten magneettransporteurs type Big neck

Voor het transporteren van lange ferromagnetische delen zoals lange spijkers, ontbramings- en persresten in metaal- en staalfabrieken en in de (staal)plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Vlakke gesloten magneettransporteurs

Voor het transporteren van ferromagnetische delen zoals ponsafval, chips, spijkers, bouten, gerecycleerde materialen of boorafval in metaal- en staalfabrieken en plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Gesloten mini-magneettransporteurs

Voor het transporteren van kleine ferromagnetische delen zoals ponsafval en geponste producten in metaal- en staalfabrieken en in de (staal)plaatverwerkende industrie.

Meer informatie

Magneetrollen voor platen

Deze magneetrollen worden gebruikt voor het transporteren van ferromagnetische platen van en naar bewerkingsmachines. Ze behouden hun kracht levenslang en zijn eenvoudig te monteren.

Meer informatie

Timing belt magneettransporteurs

Timing belt magneettransporteurs kunnen stalen platen (tot 5 mm dik) met hoge versnellingen of vertragingen van en naar bewerkingsmachines transporteren. Met permanente of elektromagneten.

Meer informatie

Demagnetiseertafels

Demagnetiseertafels worden toegepast voor het verwijderen van magnetisme uit metalen platte of eenzijdig magnetische producten.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met rechthoekige doorlaat

Bestemd voor lange, dunwandige producten en materialen met een onregelmatig oppervlak. Eventueel in combinatie met transportband of rollenbaan voor producten verpakt in dozen of op pallets.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met ronde doorlaat

Geschikt voor montage in een pijpsysteem, en voor het demagnetiseren van ronde voorwerpen. Ook voor schakels van duwbanden of kogels van kogellagers.

Meer informatie

Laagfrequente demagnetiseertunnels

Laagfrequente demagnetiseertunnels hebben een groot doordringend vermogen en zijn hierdoor geschikt voor dikwandige of massieve voorwerpen; ook voor hardstalen of verpakte producten.

Meer informatie

Demagnetiseren - Service op locatie

Wij verwijderen ook ongewenst magnetisme als service. U kunt uw product opsturen, of onze specialist komt naar u toe om uw probleem te verhelpen.

Meer informatie

Demagnetiseerstaven

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en machinedelen op moeilijk bereikbare plaatsen. Bijvoorbeeld in werkplaatsen, gereedschapmakerijen, machinebouw en voor horlogereparaties.

Meer informatie

Handdemagnetiseer-units met ronde doorlaat

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en kleine materialen. Bijvoorbeeld boren en beitels, gereedschappen en kleine onderdelen.

Meer informatie

Magswitch draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneet

Deze draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneten zijn geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde stalen voorwerpen. In- en uit te schakelen d.m.v. een drukknop op de magneet.

Meer informatie

Magswitch handlifter

De Magswitch handlifter is geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde ferromagnetische voorwerpen en kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de knop.

Meer informatie

Extenda-Lift - Valve box lifter

Deze lifter is geschikt voor het optillen van vlakke ferromagnetische voorwerpen zonder te bukken. Kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de hendel.

Meer informatie

Mobiele demagnetiseerunit

De compacte, mobiele demagnetiseerunit is flexibel en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, of wanneer u niet dagelijks hoeft te demagnetiseren.

Meer informatie