De filters worden toegepast...

Automatisering

Voor het automatiseren van bedrijfsprocessen kunnen magneten van cruciale betekenis zijn. Denk daarbij aan het vasthouden van een werkstuk waardoor dit geslepen of gepolijst kan worden, of het geven van een signaal wanneer een bepaalde positie bereikt wordt. Maar ook het optillen van een product en deze door een robot naar een volgende bewerking laten sturen. Dit is allemaal mogelijk met onze handling-magneten.

Of het oppakken van blikken of potten om deze te verpakken of uit te pakken. En zelfs het richten van langwerpige producten als spijkers en schroeven, zodat deze in een gelijke of kleinere verpakking gedaan kunnen worden. Magneten bieden diverse mogelijkheden om het bedrijfsproces te verbeteren en efficiënter te maken.

automatisering heffen  palletiseermagneet

Producten

Magneetgrijpers

Magneetgrijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld gestampte en geperforeerde staalplaten).

Meer informatie

MagVacu® Combi Grijpers

MagVacu Combi grijpers zijn geschikt voor het oppakken van vlakke, zowel ferromagnetische als niet-ferromagnetische voorwerpen (bijvoorbeeld RVS of aluminium platen).

Meer informatie

Magswitch handling-magneten

Magswitch handling-magneten zijn geschikt voor het oppakken van zowel vlakke als oneffen ferromagnetische delen.

Meer informatie

Elektromagnetische staafmagneten

Elektromagnetische staafmagneten zijn geschikt voor het oppakken, vasthouden en lossen van kleine ferromagnetische voorwerpen zoals stalen platen, buizen, profielen en schrootdelen.

Meer informatie

Elektro-kleefmagneten

De ronde elektro kleefmagneten van Goudsmit Magnetic Systems zijn geschikt voor het vasthouden van ferromagnetische voorwerpen.

Meer informatie

Palletiseermagneten met stalen huis

De palletiseermagneten met een stalen huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een portaalkraan. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Lichtgewicht palletiseermagneten met aluminium huis

De lichtgewicht palletiseermagneten met een aluminium huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een robotarm. Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Schakelbare platenscheiders

Platenscheiders met neodymium magneetsysteem, pneumatisch aan-/uitschakelbaar. Geschikt voor geautomatiseerde processen. Een stapel platen is zo gemakkelijk aan te vullen of te verwisselen.

Meer informatie

Magneetrollen voor platen

Deze magneetrollen worden gebruikt voor het transporteren van ferromagnetische platen van en naar bewerkingsmachines. Ze behouden hun kracht levenslang en zijn eenvoudig te monteren.

Meer informatie

Timing belt magneettransporteurs

Timing belt magneettransporteurs kunnen stalen platen (tot 5 mm dik) met hoge versnellingen of vertragingen van en naar bewerkingsmachines transporteren. Met permanente of elektromagneten.

Meer informatie

Demagnetiseertafels

Demagnetiseertafels worden toegepast voor het verwijderen van magnetisme uit metalen platte of eenzijdig magnetische producten.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met rechthoekige doorlaat

Bestemd voor lange, dunwandige producten en materialen met een onregelmatig oppervlak. Eventueel in combinatie met transportband of rollenbaan voor producten verpakt in dozen of op pallets.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met ronde doorlaat

Geschikt voor montage in een pijpsysteem, en voor het demagnetiseren van ronde voorwerpen. Ook voor schakels van duwbanden of kogels van kogellagers.

Meer informatie

Laagfrequente demagnetiseertunnels

Laagfrequente demagnetiseertunnels hebben een groot doordringend vermogen en zijn hierdoor geschikt voor dikwandige of massieve voorwerpen; ook voor hardstalen of verpakte producten.

Meer informatie

Demagnetiseren - Service op locatie

Wij verwijderen ook ongewenst magnetisme als service. U kunt uw product opsturen, of onze specialist komt naar u toe om uw probleem te verhelpen.

Meer informatie

Demagnetiseerstaven

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en machinedelen op moeilijk bereikbare plaatsen. Bijvoorbeeld in werkplaatsen, gereedschapmakerijen, machinebouw en voor horlogereparaties.

Meer informatie

Handdemagnetiseer-units met ronde doorlaat

Voor het demagnetiseren van gereedschappen en kleine materialen. Bijvoorbeeld boren en beitels, gereedschappen en kleine onderdelen.

Meer informatie

Magswitch draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneet

Deze draadloze elektrisch geschakelde handhefmagneten zijn geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde stalen voorwerpen. In- en uit te schakelen d.m.v. een drukknop op de magneet.

Meer informatie

Magswitch handlifter

De Magswitch handlifter is geschikt voor het heffen van zowel vlakke als ronde ferromagnetische voorwerpen en kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de knop.

Meer informatie

Extenda-Lift - Valve box lifter

Deze lifter is geschikt voor het optillen van vlakke ferromagnetische voorwerpen zonder te bukken. Kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden door het draaien van de hendel.

Meer informatie

Mobiele demagnetiseerunit

De compacte, mobiele demagnetiseerunit is flexibel en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, of wanneer u niet dagelijks hoeft te demagnetiseren.

Meer informatie