De filters worden toegepast...

Ertsen (grof)

De winning van grove delfstoffen zoals kolen, ijzererts of goud gebeurt met groot materieel, waarbij grote ongewenste ijzerdelen in de producten terecht kunnen komen. Hierdoor kunnen transportbanden en brekers beschadigen. Bovendien komt het regelmatig voor dat relatief grote metaaldelen met de goederen meekomen. Op weg naar de eindverwerking plaatsen we op diverse plaatsen krachtige en grote bovenbandmagneten om beschadiging van transportinstallaties te voorkomen en de eindgebruiker een ijzervrij product te garanderen. Ook bij breek- en maalprocessen of bij overslagpunten beschermen magneten de installaties tegen extreme schade.

electro overbelt magnet

Producten

Trommelmagneten standaard 3000 gauss

Toepassing in vrije val-leidingen bij poeders, korrels, vezels en grovere materialen. Niet geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Meer informatie

Ferriet bovenbandmagneten

Geschikt voor kleine tot grote laagdiktes en hebben geen besturingskast nodig. Zeer betrouwbaar en beschikbaar in veel bandbreedtes. Opstelling dwars of inline boven uw transportband.

Meer informatie

Neodymium bovenbandmagneten

Geschikt voor fijne fracties in kleine laagdiktes, scheiden ook zwakmagnetische delen. Geen besturingskast nodig. Opstelling dwars of inline boven transportband. Ook voor mobiele toepassing.

Meer informatie

Elektro bovenbandmagneten

Elektro bovenbandmagneten hebben een diep magneetveld en zijn daarom geschikt voor zeer grote laagdiktes. Een besturingskast is noodzakelijk. Opstelling dwars of inline met transportband.

Meer informatie

EddyXpert - Eddy current scheiders

Allrounder; robuuste eddy current scheider. Veel combinaties mogelijk voor gewenste toepassing.

Meer informatie

EddyFines - Eddy current scheiders

Geavanceerde, robuuste eddy current scheider. Voor het scheiden van de kleinste non-ferrodeeltjes.

Meer informatie

Elektro blokmagneten

Verwijderen grote staaldelen uit bulktransporten of in de recyclingindustrie. Geschikt voor grotere opstellingshoogtes. Kunnen in- en uitgeschakeld worden.

Meer informatie