De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Demagnetiseertunnels

Demagnetiseertunnels zijn geschikt voor het demagnetiseren van producten die ongewenst (rest)magnetisme bevatten. We maken onderscheid tussen laagfrequent en hoogfrequent demagnetiseren; hoogfrequent tunnels demagnetiseren dunwandige stalen producten met een frequentie van 50/60 Hz. De tunnel is rechtstreeks op het net aan te sluiten. Laagfrequent tunnels zijn nodig bij dikwandige, hardstalen of massieve producten, en vereisen een speciale besturingskast (laagfrequent generator).

Demagnetiseertunnels zijn op verzoek verkrijgbaar in combinatie met transportband of rollenbaan voor geautomatiseerde demagnetiseerprocessen.

Heeft u meer informatie nodig over een demagnetiseertunnel? Neemt u dan contact op met Goudsmit Magnetic Systems.

Producten

Demagnetiseertunnels met rechthoekige doorlaat

Bestemd voor lange, dunwandige producten en materialen met een onregelmatig oppervlak. Eventueel in combinatie met transportband of rollenbaan voor producten verpakt in dozen of op pallets.

Meer informatie

Demagnetiseertunnels met ronde doorlaat

Geschikt voor montage in een pijpsysteem, en voor het demagnetiseren van ronde voorwerpen. Ook voor schakels van duwbanden of kogels van kogellagers.

Meer informatie

Laagfrequente demagnetiseertunnels

Laagfrequente demagnetiseertunnels hebben een groot doordringend vermogen en zijn hierdoor geschikt voor dikwandige of massieve voorwerpen; ook voor hardstalen of verpakte producten.

Meer informatie