De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneetcomponenten voor bliktransport

Goudsmit levert diverse losse componenten waarmee zelf een magnetische transportinstallatie te bouwen is. Deze magneetcomponenten voor bliktransport worden gebruikt voor het transporteren van ferromagnetische rompen, lege of volle blikken, deksels, kroonkurken en aerosolbussen. Het bepalen van het geschikte magneettype is afhankelijk van de te transporteren vorm, het bandtype, de bandsnelheid van de transportinstallatie en de omgevingscondities waarin het transport plaatsvindt.

Belangrijke factoren voor de magneetcomponenten voor bliktransport zijn:

  • afmeting van het product;
  • positie op de band (open zijde of dichte zijde op de magneet);
  • bandsnelheid en opvoerhoek;
  • gewicht (vol of leeg blik);
  • droge of natte omgeving - bij een natte omgeving moeten de magneten beschermd worden tegen roest; dit wordt niet alleen veroorzaakt door water maar bijvoorbeeld ook door agressieve schoonmaakmiddelen;
  • temperatuur - boven de 60 graden kan dit problemen opleveren.

Bij twijfel kunt u altijd de specialisten van Goudsmit raadplegen.

Producten

Magneetrails

Magneetrails voor rechtdoorgaande productstromen of stromen met zijdelingse in- of uitvoer. Voor aansluiting op een magneetrol, magneetboog, magneetbocht of op een andere magneetrail.

Meer informatie

Magneetrollen

Magneetrollen worden gebruikt voor rechtdoorgaande productstroom met constante magneetsterkte onder variabele hoek met scherpe radius. Montage tussen andere (afgeschuinde) magneetrails in.

Meer informatie

Magneetbogen

Magneetbogen worden gebruikt voor rechtdoorgaande productstroom met constante magneetsterkte. Montage tussen andere magneetrails in, als alternatief voor magneetrol.

Meer informatie

Magneetbochten

Worden gebruikt voor afbuigende productstroom. Magneetbochten worden meestal gecombineerd met een aangedreven schijf en gekruiste transportbanden.

Meer informatie

Magnetische dekselstapelrollen

Voor het op- en afstapelen van deksels, ringen en schijven. Bijvoorbeeld het aanvoeren naar vul/sluitmachines in de conservenindustrie of het opstapelen van ringen in een productielijn.

Meer informatie