De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Palletiseermagneten voor blikken en potten

Toepassing

Geautomatiseerde processen voor in- en uitpakken onder een robotarm of portaalkraan. Geschikt voor het oppakken van (gevulde) blikken, aerosols, bussen en glazen potten met stalen deksel.

Werking

Goudsmit palletiseermagneten maken gebruik van magneetkracht om ferromagnetische producten in één keer op te tillen en vast te houden; met behulp van permanent magnetisme, zónder stroomvoorziening. Hierdoor blijft een laag producten dankzij de palletiseermagneten zo lang hangen als nodig is, zonder energietoevoer.

Het unieke, parallelle mechanisme garandeert een probleemloos productieproces, zelfs bij ongelijkmatige belastingen, bijvoorbeeld bij het oppakken van een halve laag met producten. Dit ontwerp heeft een lange levensduur, vergt minimaal onderhoud, en verbruikt weinig lucht.

Kenmerken:

  • min. afmeting: 400x400 mm;
  • max. afmeting: circa 1420x1400 mm;
  • schakeling: automatisch door middel van een pneumatische besturing;
  • minimaal luchtverbruik door het uitgekiende ontwerp.

Voor speciale of afwijkende afmetingen heeft Goudsmit Case-packer magneten ontwikkeld. Dit zijn handzamere modellen voor kleinschalige toepassingen. Neem voor meer informatie contact op met Goudsmit Magnetic Systems.

Producten

Palletiseermagneten met stalen huis

De palletiseermagneten met een stalen huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een portaalkraan. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Lichtgewicht palletiseermagneten met aluminium huis

De lichtgewicht palletiseermagneten met een aluminium huis zijn geschikt voor het (de-)palletiseren met behulp van een robotarm. Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie