De filters worden toegepast...

Magneten & assemblies

Goudsmit Magnetics levert wereldwijd permanente magneten, magneetassemblies, potmagneten en elektromagneten die voldoen aan RoHs en REACH. Wij zijn in het bezit van de volgende certificeringen ISO9001:2015, IATF 16949:2016 en AS9100D. Dat maakt ons tot een betrouwbare magneetleverancier voor de automotive, offshore, e-mobility, lucht- en ruimtevaartindustrie, medische sector en duurzame technologie. Met geavanceerde meetapparatuur, een geconditioneerde meetkamer, klantspecifiek ingerichte traceerbaarheid en robotische assemblage zorgen onze QA/QC engineers ervoor dat onze magneten en magneetsystemen voldoen aan de gestelde eisen. Wij leveren niet alleen magneten uit voorraad maar bieden ook klantspecifieke hightech magneten en magneetsystemen.

Permanente magneten

Permanente magneten

Permanente magneten zijn in veel technische producten een noodzakelijk onderdeel. Zijn functie vereist unieke eigenschappen zoals geometrie, magnetisatie en samenstelling. Kies de juiste permanente magneet voor uw toepassing. Onze specialisten helpen u hierbij.
Potmagneten & elektromagneten

Potmagneten & elektromagneten

Potmagneten en elektromagneten bieden veel magneetkracht, zijn eenvoudig toepasbaar en hebben vele inbouwmogelijkheden. Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, uitvoeringen en houdkrachten.
Magneet-assemblies

Magneet-assemblies

Ontwikkelen, testen, meten en produceren van magneetassemblies en prototypes. ISO-9001, AS-9100 en IATF-16949 gecertificeerd. Magneten met stabiele kwaliteit en traceerbaarheid.
Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Testen, analyseren en controleren voor een continue kwaliteit van magneten. Onze QA/QC engineers werken met de meest moderne technieken en software. Geometrie, polarisatie en magnetische eigenschappen moeten voldoen aan de gestelde eisen.

Magneten & assemblies case

Voor de automotive-industrie levert Goudsmit permanente magneten die aan extreem hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen. Gedurende het proces besteden wij veel aandacht en tijd aan het testen en meten van magneten, waarbij we gebruik maken van recent aangekochte meetapparatuur. Dit zijn onder meer een 3D optische scanmachine én een handheld XRF Analyzer. Deze meettechnieken bieden afnemers een toegevoegde waarde op gebied van materiaaleigenschappen, afmeting en gedrag van een permanente magneet in een bepaalde omgeving of assemblage. Inkoop van de juiste grondstoffen en continue kwaliteitscontroles resulteert in levering van magneetcomponenten die voldoen aan de laatste ISO-TS 16949 kwaliteitsstandaarden.