De filters worden toegepast...

Aerospace / Aviation

Aerospace & Aviation

Met het behalen van de AS9100 certificering is Goudsmit als één van de weinigen in Europa gekwalificeerd als toeleverancier voor de Aerospace industrie. De permanente magneten en hoogwaardige magneetsystemen vinden in de Aerospace onder meer toepassing in sensoren, actuatoren en elektrische aandrijvingen. De laatste groep vervangt steeds vaker de traditionele brandstofmotoren en ook in de luchtvaartindustrie is dat een sterk toenemende markt. Goudsmit speelt in op deze ontwikkelingen en onderscheidt zich met name op het gebied van 3D-magneetberekeningen, magneetmetingen, kwaliteitscontrole en productontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat magneten op alle fronten voldoen aan kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij zijn naast AS9100 ook ISO 9001:2015 en IATF 16949:2016 gecertificeerd. Goudsmit levert deze magneten ook aan de automotive (Tier 1), medische, GreenTech en olie- & gasindustrie.

NAG

Goudsmit is tevens toegetreden tot de NAG; dit is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties die actief zijn in de Aerospace & Airport Development. Zij worden ondersteund door middel van de ontwikkeling van expertise, aanbevelingen, toegang tot de nationale en internationale markt en een uitgebreid netwerk. NAG leden zijn actief in aircraft maintenance, aircraft manufacturing, airport development & infrastructuur en alle gerelateerde services. De missie van de NAG luidt: een continue optimalisatie van de internationale concurrentiekracht van de Nederlandse luchtvaartindustrie.
Voor meer info: www.nag.aero.

Aerospace aviation magneten

Producten

Neodymium magneten (NdFeB)

Neodymium magneten (NdFeB)kiest U als een permanente magneet klein, lichtgewicht en super sterk moet zijn. Deze buitengewoon krachtige magneet is bekend onder de merknaam Neoflux®.

Meer informatie

Samarium-Cobalt (SmCo) magneten

Zoekt u een permanente magneet met een uitstekende stabiele magnetische eigenschappen over een breed temperatuurbereik? Kies dan voor Samarium cobalt magneten.

Meer informatie

Kunststofgebonden neodymium magneten

Kunststofgebonden neodymium magneten zijn in complexe vormen te spuitgieten of persen.

Meer informatie

Magneten ultrasoon lassen

Wanneer uw product een magneet vereist opgesloten in een degelijke behuizing waarvan de onderdelen goed met elkaar zijn verbonden. Magneetassemblies met een omhulsel van kunststof of dun metaal.

Meer informatie

Magneten lijmen

Goudsmit gebruikt regelmatig lijm voor het assembleren van producten. De juiste dosering en uithardingsproces zijn belangrijk om de functie van het product te garanderen.

Meer informatie

Magneten omspuiten

Magneten omspuiten gebeurt wanneer een magneet vanwege milieu-eisen compleet bedekt moet worden. Dit is een uitstekende techniek om delen solide te assembleren.

Meer informatie

Magneten spuitgieten

Spuitgieten wordt meestal toegepast om magneten en plastic zonder lijmen samen te voegen. Dit is een technisch geavanceerde oplossing die om nauwkeurige matrijzen en dito magneten vraagt.

Meer informatie

Mechanische assemblage

Perspassingen en schroeven zijn enkele niet-risicovolle methoden voor het assembleren van magneetsystemen. Dit heeft soms de voorkeur, aangezien dit eenvoudig te testen en te controleren is.

Meer informatie