De filters worden toegepast...

Offshore / energie (magneten)

Permanente magneten worden in de Offshore & Renewable Energy industrie veel toegepast. De eigenschappen van de permanente magneten passen goed bij de vaak complexe constructies en omgevingen waarin deze systemen moeten opereren.

De kennis die Goudsmit heeft met betrekking tot de kwaliteit van materialen en de toepasbaarheid van magnetisme zijn voor onze klanten binnen de windenergiesector van groot belang. Alleen met componenten die volledig voldoen aan de strenge eisen op het gebied van maatvoering en werking – grondig getest door onze eigen kwaliteitsengineers – kan een synergetische samenwerking van alle elementen gegarandeerd worden.

offshore magneten

Producten

Neodymium magneten (NdFeB)

Neodymium magneten (NdFeB)kiest U als een permanente magneet klein, lichtgewicht en super sterk moet zijn. Deze buitengewoon krachtige magneet is bekend onder de merknaam Neoflux®.

Meer informatie

Samarium-Cobalt (SmCo) magneten

Zoekt u een permanente magneet met een uitstekende stabiele magnetische eigenschappen over een breed temperatuurbereik? Kies dan voor Samarium cobalt magneten.

Meer informatie

AlNiCo magneten

AlNiCo magneten zijn gemaakt van aluminium, nikkel, cobalt en ijzer. De meeste AlNiCo magneten worden gegoten waardoor zij in complexe vormen vervaardigd kunnen worden.

Meer informatie

Ferriet magneten

Voor een permanente magneet met een zeer gunstige stabiele prijs tegenover goede magnetische eigenschappen kiest u ferriet magneten. Dit zijn de meest gebruikte magneten.

Meer informatie

Kunststofgebonden neodymium magneten

Kunststofgebonden neodymium magneten zijn in complexe vormen te spuitgieten of persen.

Meer informatie

Neodymium (NdFeB) potmagneten

Neodymium potmagneten zijn de sterkste potmagneten in ons assortiment. Corrosiebescherming van het product is gewaarborgd door een coating van nikkel, zink of santopreen.

Meer informatie

Samarium Cobalt (SmCo) potmagneten

Samarium-Cobalt (SmCo) potmagneten bieden de unieke combinatie van hoge magneetkracht en hoge gebruikstemperatuur.

Meer informatie

Magneten ultrasoon lassen

Wanneer uw product een magneet vereist opgesloten in een degelijke behuizing waarvan de onderdelen goed met elkaar zijn verbonden. Magneetassemblies met een omhulsel van kunststof of dun metaal.

Meer informatie

Magneten lijmen

Goudsmit gebruikt regelmatig lijm voor het assembleren van producten. De juiste dosering en uithardingsproces zijn belangrijk om de functie van het product te garanderen.

Meer informatie

Magneten omspuiten

Magneten omspuiten gebeurt wanneer een magneet vanwege milieu-eisen compleet bedekt moet worden. Dit is een uitstekende techniek om delen solide te assembleren.

Meer informatie

Magneten spuitgieten

Spuitgieten wordt meestal toegepast om magneten en plastic zonder lijmen samen te voegen. Dit is een technisch geavanceerde oplossing die om nauwkeurige matrijzen en dito magneten vraagt.

Meer informatie

Mechanische assemblage

Perspassingen en schroeven zijn enkele niet-risicovolle methoden voor het assembleren van magneetsystemen. Dit heeft soms de voorkeur, aangezien dit eenvoudig te testen en te controleren is.

Meer informatie

AlNiCo potmagneten

AlNiCo potmagneten hebben een zeer hoge werktemperatuur. De omkasting is van staal, waartussen een niet-magnetiseerbare grondstof is aangebracht.

Meer informatie

Ferriet potmagneten

Ferriet of keramische potmagneten zijn voorzien van een stalen pot die voor afscherming van het magneetveld zorgt. De geringe inbouwhoogte biedt vele constructieve voordelen.

Meer informatie

Elektromagneten

Ronde elektromagneten zijn schakelbaar. Zij dienen voor het oppakken, positioneren of vasthouden van producten.

Meer informatie

Optische 3D scanner

Met de optische 3D-scanner wordt de volledige geometrie van een object exact gemeten, geanalyseerd en vastgelegd.

Meer informatie

Permagraph

Met behulp van de Permagraph stellen we de exacte magnetische eigenschappen vast en vergelijken we of deze aan de vereiste specificaties voldoen.

Meer informatie

3D fluxmeter

Idealiter loopt de grens tussen de Noord- en Zuidpool exact door het midden en loodrecht op de Noord- Zuidas. Met de 3D Fluxmeter meten we de werkelijke hoekafwijking.

Meer informatie