De filters worden toegepast...

Kantoor / magazijn

Op kantoor wordt veel informatie verzameld en gedeeld. Goudsmit heeft daarvoor praktische magnetische oplossingen bedacht voor dagelijks gebruik. Stevige magneten die ordenen en alles vasthouden wat u wilt, op stalen kast, bureau of kozijn. Magnetische haken en wandmagneten, speciaal voor stalen wanden die niet mogen beschadigen door boren of schroeven. Maar ook voor presentatie en planning; memomagneten, magneetband en letters voor whiteboards.

Voor uw logistieke organisatie heeft Goudsmit magneten ontwikkeld om uw magazijn snel en eenvoudig in te richten. Magnetische (barcode-)etiketten, locatieborden, profielen en labels. Alle gemakkelijk te plaatsen, te beschrijven, en te wisselen.

kantoormageneten  magazijn-magneten

Producten

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Memomagneten van staal

Hang uw bouwtekeningen of andere grote documenten eenvoudig op met de zeer sterke Neoflux® (NdFeB) memomagneten en glasbordmagneten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Super sterke memomagneten

Supersterke memomagneten zijn extra sterk en zwaar genoeg om zelfs grote bouwtekeningen op te hangen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Met deze magnetische houder bevestigt u uw brandblusser snel en veilig volgens de NEN norm 4001. De solide magnetische ophangbeugel houdt 25 kg en hecht magnetisch aan elke stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap. Een magnetische gereedschaphouder is een goede oplossing.

Meer informatie

Stalen magneethaken & plafondmagneten

Goudsmit Magnetic Design biedt extra sterke, ronde plafondmagneten. De magneten zijn voorzien van een stalen haak, gleuf of ophangoog en zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetics. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Goudsmit Magnetics levert wit of gekleurd magneetband op rol. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetics. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie