De filters worden toegepast...

Technische handelsondernemingen

Magneten voor specifieke toepassingen vullen het assortiment van technische handelsmaatschappijen perfect aan. Stuk voor stuk niche producten, waar klanten vaak naar zoeken maar die niet gemakkelijk te vinden zijn. Berubberde magneten voor het vastzetten van signs op krasgevoelige oppervlakken, magnetische brandblushouders, magnetische gereedschaphouders, bandraster magneetband of speciale magneten voor wanden en plafonds. Goudsmit adviseert een geschikte magneet voor elke toepassing.

potmagneet autodak

Producten

Ronde, vierkante en gekleurde magneten

Wilt u ronde, vierkante of rechthoekige memomagneten? Ze zijn in vier kleuren te bestellen bij Goudsmit Magnetic Design. Met standaard of extra sterke magneet.

Meer informatie

Memomagneten van staal

Hang uw bouwtekeningen of andere grote documenten eenvoudig op met de zeer sterke Neoflux® (NdFeB) memomagneten en glasbordmagneten van Goudsmit Magnetic Design.

Meer informatie

Super sterke memomagneten

Supersterke memomagneten zijn extra sterk en zwaar genoeg om zelfs grote bouwtekeningen op te hangen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Met deze magnetische houder bevestigt u uw brandblusser snel en veilig volgens de NEN norm 4001. De solide magnetische ophangbeugel houdt 25 kg en hecht magnetisch aan elke stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap. Een magnetische gereedschaphouder is een goede oplossing.

Meer informatie

Kunststof magneethaken & plafondmagneten

Extra sterke, ronde magneten met haak, ophangoog of gleuf. Deze plafondmagneten zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Stalen magneethaken & plafondmagneten

Goudsmit Magnetic Design biedt extra sterke, ronde plafondmagneten. De magneten zijn voorzien van een stalen haak, gleuf of ophangoog en zijn extra sterk vanwege de stalen mantel.

Meer informatie

Wit en gekleurde magneetfolie

Flexibel magneetfolie is ook in het wit of andere kleuren verkrijgbaar bij Goudsmit Magnetics. Deze magneetfolie hecht op elke stalen ondergrond en kan full-colour bedrukt worden.

Meer informatie

Whiteboardfolie (magnetisch)

Magnetische whiteboardfolie is voorzien van een speciale coating en daardoor met whiteboardstiften beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Kan ook bedrukt worden met logo of reclameboodschap.

Meer informatie

Neodymium magneetfolie extra sterk

Bestel extra sterke magneetfolie met neodymium (NdFeB) magneetmateriaal. Vele toepassingen zijn mogelijk dankzij de hoge hechtkracht en dito magnetische eigenschappen.

Meer informatie

Magneetstrip & magneetprofielen

Bij Goudsmit Magnetics kunt u terecht voor magneetprofielen op rol voor vele diverse toepassingen zoals pop-up displays, douchecabines, deuren en insectenhorren en nog veel meer.

Meer informatie

Magneetband op rol

Bij Goudsmit Magnetic kunt u eenvoudig een magneetband op rol bestellen. De magneetband is te verkrijgen in standaarduitvoering maar ook speciale afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie

Magneettape & magnetische etikettenband

Goudsmit Magnetics levert wit of gekleurd magneetband op rol. Gebruik dit voor een whiteboard, magazijnstelling of een andere stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetkapstok & kapstokhaken

Magnetische kapstokhaken zijn ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Wij leveren stijlvolle en praktische kapstokmagneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Magnetische memostrips

Hang eenvoudig uw foto's, notities, aankondigen of posters op met memostrips, voorzien van een zelfklevende foamlaag. Geschikt voor iedere gladde ondergrond.

Meer informatie

Ferrofolie

Bestel ijzerhoudende ferrofolie, de ideale tegenhanger voor magneetfolie, bij Goudsmit Magnetics. Ideaal om te gebruiken als memobord of voor standbouw en tentoonstellingsbouw.

Meer informatie