De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Magneten voor bevestiging & ophangen

Supersterke wandmagneten, magneethaken, schilderijhaken en plafondmagneten

Hoe bespaart u tijd en geld bij montagewerk?

Met magneten voorwerpen ophangen gaat razend snel. Bovendien heeft u geen monteur nodig. Met wandmagneten, magneethaken, en plafondmagneten kunt u gemakkelijk en zonder gereedschap voorwerpen ophangen.

De magneten zijn bruikbaar op iedere stalen ondergrond. Denk aan stalen scheidingswanden, systeemplafonds, kantoorkasten, constructiebalken, whitebords en archiefkasten. Bovendien zijn de magneten moeiteloos te verplaatsen en te verwijderen. Voor elk voorwerp is een passend magneetsysteem met de juiste magneetkracht en afschuifkracht.

Advies nodig? of bel met onze magneetexperts: +31 (0)40 221 9015.

magneten voor wand en plafond

Hoe hangt u iets op zonder boren, schroeven en spijkers?

Met een wandmagneet, magnetische schilderijhaak of magneethaakje hangt u schilderijen, fotolijsten en voorwerpen magnetisch op zonder dat u hoeft te boren. Spijkers, pluggen en schroeven zijn overbodig.
Magneten behouden hun kleefkracht in tegenstelling tot klittenband en zelfklevers. Bovendien laten ze geen gaten of andere muurbeschadigingen achter bij verplaatsen of verwijderen. We hebben magneetsystemen die horizontaal of verticaal toepasbaar zijn op elke stalen ondergrond.

Welke magneet kiest u om uw product op te hangen?

Onze magneetexpert bekijkt samen met u de toepassing van de magneet om te komen tot de juiste magneetsterkte en uitvoering. We hebben magneten voor plafonds, wanden en als kapstok. Gebruik uw eigen creativiteit en inzicht om met magneten allerlei voorwerpen op te hangen en vast te maken.

Maak hier uw keuze:

Advies nodig? of bel met onze magneetexperts: +31 (0)40 221 9015.

Hoe hangt u veilig een schilderij of fotolijst op een stalen scheidingswand?

Als boren of schroeven in stalen scheidingswanden niet toegestaan of mogelijk is, dan zijn magneten een uitstekende oplossing. Met onze magneet-schilderijhaken hangt u moeiteloos schilderijen, foto’s of andere zaken op.

De speciaal ontworpen magneetsystemen met rubber folie voorkomen krassen en zorgen er tegelijk voor dat producten niet naar beneden glijden. Niet alleen magneetkracht maar ook afschuifkracht zorgt voor een veilig produkt. Met een haak, plakstrip, draadgat of schroefdraad of ander bevestigingssysteem maakt u elke verbinding tussen product en magneet.

Voor het ophangen van kleine voorwerpen zoals foto’s, pictogrammen, tekeningen of ledstrips leveren we zelfklevend magneetband.

Magneet schilderijhaak

Eenvoudig een garderobe maken op elke stalen ondergrond

Met een magneet-kapstok maakt u in een handomdraai een garderobe op elke stalen ondergrond. Op bijvoorbeeld een stalen kantoorkast klikt u eenvoudig de jashaak magnetisch vast. Ook verplaatsen of verwijderen gebeurt in een handomdraai. Uw jas hangt netjes waar u wilt.

Zelfs zware mantels en leren jassen houdt de kapstok met magneet keurig op zijn plek. De magnetische kapstokhaken zijn super sterk: tot wel 18 kg belastbaar. Gaten boren en schroeven is overbodig.

Niet alleen een stalen kantoorkast maar ook een ladeblok, stalen scheidingswand, stalen deur of balk lenen zich uitstekend als ondergrond. Ook tegen een vlakke designradiator is het handig om een magneethaakje te hangen. Zo droogt uw natte kleding een stuk sneller.

De magneten zijn uitgerust met een speciale coating om beschadiging van de ondergrond te voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat de haak netjes op zijn plaats blijft en niet gaat glijden.

Er zijn grote en kleine modellen magneetkapstokken voor het ophangen van jas, tas, das of handdoek. Toepasbaar in elke ruimte waar staal aanwezig is: van kantoor, keuken tot magazijn.

Goudsmit Magnetics heeft een assortiment magneethaken en magneetkapstokken waarmee u snel en zonder boren een garderobe, kapstok of ophanghaak maakt in elke gewenste ruimte.

Magneet kapstokhaak

Producten

Wandmagneten

Krachtige magneetsystemen voor het bevestigen en ophangen van diverse zware voorwerpen zoals whiteboards of schilderijen. Door het sterke systeem blijven ze gegarandeerd op hun plek hangen.

Meer informatie

Magnetische kapstok & kledinghanger

Magnetische jashaken en kledinghangers zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of thuis. Stijlvolle, krachtige en praktische magneten met een trekkracht tot 18 kg. Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer informatie

Ophang & plafondmagneten

De handige magneethaken van Goudsmit Magnetics kunt u gebruiken voor het etaleren en presenteren van promotiemateriaal. Ze kunnen worden uitgevoerd in staal of kunststof.

Meer informatie