De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Wandmagneten

Krachtige magneten voor het bevestigen en ophangen van whiteboards, schilderijen, promotiemateriaal, displays, panelen, schilderijen en gereedschappen aan stalen wanden, kasten of autodaken. Ophangen zonder boren of schroeven; de wandmagneten zijn geschikt voor zware producten, hebben een hoge afschuifkracht en voorkomen krassen op het oppervlak.

Magneten voor wanden hebben diverse bevestigingsmogelijkheden zoals draadbus, draadeind, draadgat of verzonken gat en zijn bijzonder geschikt voor constructie-oplossingen in de stand- en interieurbouw, metaal- of verlichtingsindustrie.

Producten

Wandmagneten

Met wandmagneten kunt u reclame-uitingen of zware voorwerpen zoals whiteboards, schilderijen, displays of panelen gemakkelijk bevestigen op stalen wanden, kasten of autodaken.

Meer informatie

Magnetische schilderijhaken

Uitgevoerd in staal of kunststof en voorzien van ophanghaak. Schilderijen kunnen door middel van een koord eenvoudig aan de achterzijde worden opgehangen. Leverbaar in diverse formaten en sterktes.

Meer informatie

Magnetische houder voor brandblusser

Met deze magnetische houder bevestigt u uw brandblusser snel en veilig volgens de NEN norm 4001. De solide magnetische ophangbeugel houdt 25 kg en hecht magnetisch aan elke stalen ondergrond.

Meer informatie

Magneetstrip gereedschap

Een solide, veilig en kant-en-klaar systeem voor het ophangen van gereedschap. Een magnetische gereedschaphouder is een goede oplossing.

Meer informatie