De filters worden toegepast...
De filters worden toegepast...

Whiteboards, memoboards & accessoires

Goudsmit heeft diverse mogelijkheden voor het maken van een gedeeltelijke of complete magneetwand. Voor magnetische whiteboards en bijbehorende accessoires kunt u ook bij ons terecht. Magneetborden van staal, met of zonder frame of gemaakt van flexibel folie waardoor u een oprolbaar bord krijgt: alles is mogelijk. Bedrukking van de borden met logo, slogan of reclametekst behoort eveneens tot de mogelijkheden. Deze bedrukte magneetborden zijn inzetbaar bij presentaties of lean-management zodat u processen eenvoudig kunt visualiseren.

U kunt ook kiezen voor een complete magneetwand voor visuals die gemakkelijk te verwisselen zijn of voor magneetverf of magneetbehang. Daarmee krijgt u een complete magnetische wand waaraan u zonder boren of schroeven diverse zaken kunt bevestigen die om aandacht vragen.

Uit voorraad leveren wij bijpassende magneten in diverse standaard kleuren en maten, maar ook stiften en wissers. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies.

Producten

Magneetwanden

Maak uw wanden eenvoudig magnetisch, zodat u posters, notities, of reclamemateriaal zonder boren of schroeven op een aantrekkelijke manier onder de aandacht kunt brengen.

Meer informatie

Whiteboardmagneten & memomagneten

Breng uw memo's, schetsen en lijsten onder de aandacht met de handige memomagneten van Goudsmit Magnetic Design. In diverse vormen en kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie